Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Profile de Klokpoort

Klokpoort 3

2312CX leiden

071-5233082
06-57865957

email: info@klokpoort.nl

KvK: 28050416

BTW: NL174856829B01

IBAN: NL04INGB0009686174


Telefonisch zijn we tijdens openingstijden (dinsdag t/m zaterdag) bereikbaar via 071-5233082 of mail info@klokpoort.nl
Mobiel bereikbaar: 06-57865957 (ook WhatsApp).


Toepasselijkheid

De voorwaarden die u op deze pagina vindt zijn van toepassing op alle aankopen en diensten via onze website en fysieke winkel. Het is mogelijk dat fabrikanten voor sommige artikelen aanvullende voorwaarden hebben met andere garantiebepalingen. Hiervoor verwijzen we u naar de website van de fabrikanten.


Het aanbod

Een selectie van ons aanbod staat op onze website. Wij doen ons uiterste best om alles zo compleet en goed mogelijk  te omschrijven, toch kan er onbewust een fout vermeld staan. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk, maar zoeken in het redelijke naar de beste oplossing.


  De overeenkomst

Na uw bestelling via onze website en betaling via Ideal, zorgen wij ervoor dat het bestelde artikel zo snel mogelijk wordt bezorgd of kunt u het ophalen in onze winkel. De bestelling wordt via de mail bevestigd en bij levering ontvangt u een factuur.


Retourneren

Niet tevreden over het product? Binnen 14 dagen kunt u het product aan ons retourneren. Het product mag echter niet gebruikt zijn en moet inclusief de originele onbeschadigde verpakking aan ons worden geretourneerd. Een fiets mag worden gepast, maar niet worden bereden, anders kunnen we deze niet meer als zijnde nieuw verkopen. De voorkeur gaat uit naar het afleveren van de fiets in de winkel, zodat u direct kunt zien of alles aan uw wensen voldoet.


Wilt u het artikel retourneren, meld dan het artikel aan op ons retourformulier. U bent verantwoordelijk voor het correct retourneren en de kosten van het retourneren.


De prijs

Alle producten op de website staan geprijsd inclusief BTW, tenzij dit anders staat vermeld.


Garantie

Op deze producten heeft u garantie conform de garantievoorwaarden van de fabrikant. Garantie aanvragen kan via de mail, telefonisch of in de winkel. Wij staan voor u klaar om daar waar nodig alles zo goed mogelijk op te lossen.


Levering

Bij de artikelen staat een indicatie van de levertijd vermeld. Voor artikelen die direct beschikbaar zijn, betekent dit dat ze op voorraad in de winkel zijn en dus direct kunnen worden afgehaald. Voor de verzending houden we een levertijd van 1-3 werkdagen aan. Zijn de producten niet beschikbaar, dan is de levertijd 6-8 werkdagen. Mocht er in bepaalde omstandigheden afgeweken worden van de standaard levertijd, of is een product uitverkocht, dan nemen we altijd contact met u op.


Als de bestelling niet goed, beschadigd of onjuist wordt bezorgd, dat dient u dit direct aan ons te laten weten. Hiervoor zoeken we een passende oplossing.


Verzendkosten

Bij bestellingen zijn de verzendkosten €4,95. Afhalen in de winkel is gratis.

Buiten Nederland: Verzendkosten op aanvraag, volgens de op dat moment geldende tarieven.

Voor bezorging van fietsen geldt een tarief van 29,95 euro (alleen binnen Nederland). De bezorging geschiedt door een extern transportbedrijf.


Betaling

Betaling via de website kan via Ideal of een factuur (verzending na binnenkomst betaling). Wilt u het product in de winkel afhalen? Dan kunt u ter plaatse pinnen of contant betalen.


Eigendom

De producten blijven eigendom van Profile de Klokpoort, totdat aan alle betalingsverplichtingen is voldaan.


Klachten

Is er iets niet goed gegaan, of bent u ontevreden? Mail ons dan via info@klokpoort.nl met een duidelijke omschrijving van de klacht. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo goed mogelijk en gezamenlijk op te lossen.


U kunt ook telefonisch contact opnemen: 071-5233082 of 06-57865957.