Bezorgen of ophalen?

Halen en brengen reparatiefiets:

Voor het halen en/of brengen van een reparatiefiets wordt €5.- in rekening gebracht. (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Warmond ).

Bij reparaties boven de 75,- is het halen/brengen gratis en als de fiets bij ons gekocht is. Ooka las uw (elektrische) fiets niet meer kan rijden en u niet op eigen gelegenheid naar de winkel toe kunt komen. Graag op afspraak.

U kunt een afspraak maken door langs te komen in de winkel of bellen met 071-5233082 of 06-57865957 of mail naar info@klokpoort.nl

Overleg is mogelijk.


Bezorgkosten PostNL bij bestelling in de webshop: €4.95 (binnen Nederland)

Bezorging fietsen (door transportbedrijf): 29,95 Euro 

Bezorging bestelling onderdelen en accessoires door Profile de Klokpoort:

In Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Warmond, gratis.

(Daarbuiten wordt het verzonden via PostNL, tegen het hierboven vermelde tarief. Vraag voor verzendkosten naar bestemmingen buiten Nederland naar de op dat moment geldende tarieven, bijvoorbeeld via e-mail (info@klokpoort.nl) of WhatsApp of sms (06-57865957). Vervolgens mailen we u de factuur die u dan kunt overmaken. Zodra de betaling binnen is, versturen we het product. Producten blijven eigendom van Profile de Klokpoort totdat de betaling volledig is gedaan).


Ophalen in de winkel is gratis.

Bezorging bij aanschaf van een nieuwe en/of tweedehands fiets is gratis binnen Leiden en omgeving. 

(tweedehands-) Fietsen worden door een fiets-transportbedrijf afgeleverd (kosten hiervoor zijn 29,95 Euro), in de rest van Nederland. (Naar adressen buiten Nederland worden geen fietsen geleverd).


Heeft u nog vragen?

Neem contact op met : 071-5233082 of 06-57865957 (ook WhatsApp) of mail naar info@klokpoort.nl

Tot ziens!

Het team van Profile de Klokpoort.